Over de Dit is PAS Arnhem

Te besteden bij meer dan 75 Arnhemse winkels, attracties, horecagelegenheden en culturele instellingen. Zo geef jij het mooiste uit Arnhem cadeau én steun je lokale ondernemers!

Aan wie geef jij Arnhem cadeau?

Dit Is PAS Arnhem is een unieke cadeaukaart, leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen. Want met Dit Is PAS Arnhem kun je al bij meer dan 70 acceptanten terecht. Voor een nieuwe outfit, een gezellig etentje, een dagje dierentuin, een mooie voorstelling of je dagelijkse boodschappen.

Platform Binnenstad Arnhem heeft in 2016 de cadeaukaart Dit Is PAS Arnhem gelanceerd met als doel om meer mensen naar Arnhem toe te trekken, mensen meer te laten spenderen en de bezoekers langer te laten verblijven. Daarbij heeft de cadeaukaart als doel om de gelden die in Arnhem worden uitgegeven ook in Arnhem te houden.

Vanaf het begin zijn er al veel ondernemers uit Arnhem aangesloten bij de cadeaukaart. De meeste ondernemers accepteren de cadeaukaart al jaren lang. Het is een succes en veel mensen maken er gebruik van.

Mantelzorgcompliment

Het Arnhemse Mantelzorgcompliment wordt ook uitgereikt in de vorm van Dit Is PAS Arnhem. Heb je een Mantelzorgcompliment ontvangen of wil je er één aanvragen voor iemand in jouw omgeving? Ga dan naar de pagina Mantelzorgcompliment voor meer informatie.