Mantelzorg- compliment

Vraag het Mantelzorgcompliment aan als Dit Is PAS Arnhem cadeaukaart t.w.v. € 175,-  en ontvang aantrekkelijke ‘extraatjes’!

Mantelzorgcompliment Arnhem als Arnhemse cadeaukaart

Mantelzorgers nemen vaak langdurig en intensief de zorg op zich voor een familielid, partner, vriend/vriendin of kennis. Het Mantelzorgcompliment is een blijk van waardering van de gemeente voor de inzet van de Arnhemse mantelzorgers. Ook wil de gemeente het welzijn bevorderen van de mantelzorger én van degene die de zorg ontvangt.

Word er voor je gezorgd? Vraag dan het mantelzorgcompliment aan! Dit kan in de vorm van een Dit Is PAS Arnhem cadeaukaart (€ 175,-) aangevraagd worden of als geldbedrag (€ 150,-). Alleen bij de cadeaukaart krijgt de ontvanger aantrekkelijke extraatjes in de vorm van waardebonnen, zoals:

  • bij… is jouw cadeaukaart 110% waard;
  • ontvang een gratis onderhoud set bij aankoop van een paar schoenen, of
  • ontvang een gratis kopje koffie bij aankoop van een appelgebak.

Waar kun je het Mantelzorgcompliment besteden?

Het Mantelzorgcompliment is te besteden bij alle Dit Is PAS Arnhem-acceptanten. Het aanbod is zeer divers: van hulp in de huishouding tot een cultureel uitstapje, van een sieraad van een juwelier tot dagelijkse boodschappen bij twee Arnhemse filialen van de Jumbo.

Het saldo op deze cadeaukaart kan gedeeltelijk worden besteed en bij meerdere acceptanten. Jouw saldo kun je altijd controleren via de link ‘Saldo checken’ op deze website.