Verzorging

Massagetherapie Arnhem

  • Maandag08:00 - 18:00
  • Donderdag08:00 - 18:00
  • Vrijdag08:00 - 18:00

Kun je wel een fijne ontspanningsmassage gebruiken of heb je pijnklachten?

Kom dan eens langs voor een Thaise Yoga Massage!

Thaise Yoga Massage is een massagevorm die diepe ontspanning brengt en het zelf helende vermogen van het lichaam stimuleert.

Je ligt met gemakkelijke kleding aan op een (verwarmde) mat. In een rustig tempo word je gemasseerd en gestretcht. Door de diepe en dynamische massage word je uitgenodigd om zowel fysiek als mentaal diep te ontspannen en je hoofd helemaal leeg te laten worden. 

Door Thaise Yoga Massage kunnen verharde plekken in het lichaam loslaten, spanningen verminderen en wordt de flexibiliteit bevorderd. Er komt meer ruimte voor de ademhaling, pijnen kunnen afnemen en je voelt je energie weer stromen.

Thaise Massage heeft de reputatie stevig te zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Ik kan de massage geheel aan jouw behoeftes en mogelijkheden aanpassen.                   

Ik ben zowel ergotherapeut als massagetherapeut en kan je met deze combinatie van disciplines ondersteunen om van je klachten en blessures af te komen.

Je kunt bij mij terecht met de Dit is Pas Arnhem cadeaukaart en mantelzorgcompliment, en mijn behandelingen worden vergoed door de aanvullende verzekering. 

Besteed jouw cadeaukaart bij Massagetherapie Arnhem en ontvang een heerlijk flesje ontspannende huidolie met amandelbloesem of lavendel gratis! 

Voor meer informatie, neem een kijkje op www.massagetherapie-arnhem.nl

 

Adres en contact