Speciaalzaak

Pollmann sinds 1890

  • Dinsdag10:00 - 17:30
  • Woensdag10:00 - 17:30
  • Donderdag10:00 - 17:30
  • Vrijdag10:00 - 17:30
  • Zaterdag10:00 - 17:30

7 Straatjes

Onze winkel vind je in de 7straatjes en daar maken wij van thuis eten een feest! In onze collectie vind je servies, bestek, kookartikelen en cadeaus. Met producten van mooie kwaliteit en merken als Le Creuset, Villeroy & Boch, Serax en Stanley, hebben wij alles in huis voor een gezellige avond met vrienden of familie.
Onze winkel bevindt zich in een voormalige garage, dus niet alleen de artikelen zijn een bezoek aan onze winkel waard. In 2018 zijn wij benoemd tot Global Honoree, daarmee behoren wij tot de beste 5 winkels in de wereld in onze branche. Nick en Anke zijn de vierde generatie Pollmann en huidige eigenaren.

Samen met ons team staan we voor je klaar om je te helpen bij het vinden je nieuwe servies, een nieuw mes of een leuk cadeau voor een verjaardag, een feestje of kerst. We organiseren meerdere keren per maand van allerei activiteiten in onze winkel: Pollmann Kookclub, demonstratie koekenpannen, workshop.

Graag tot snel in onze winkel! Shop je liever vanaf de bank of wil je alvast een indruk krijgen van ons assortiment? Ga dan naar Servies.nl voor ons volledige assortiment!

Dit is PAS Arnhem - extra

Natuurlijk kun je Dit is PAS Arnhem bij ons besteden. Koop er een mooie pan, mooie glazen of een aanvulling op je servies voor. Of misschien staat er al lang iets op je wensenlijstje. Leuk om te besteden met Dit is PAS Arnhem!
Je kunt ook een Dit is PAS Arnhem pas bij ons kopen.

Adres en contact

Kerkstraat 41

6811 DM

Arnhem

Kwartier: 7 Straatjes